Medical Beauty Clinic

Cosmetische kliniek voor natuurlijke schoonheid

  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
U bevindt zich hier: Ervaringen

Ervaringen

Hieronder vindt u een indruk van ervaringen van onze klanten.Hoi Sindy,
Dank je wel voor je behandeling! Ik zie er uitgerust uit en mijn man heeft nog niks ontdekt maar zegt wel dat ik er heel goed uit zie! Haha, bedankt!

Groetjes, F
Zeist
________________________

Hoi Sin,
Ontzettend bedankt voor je goede advies. Ik vertrouw je echt helemaal en ben onder de indruk van je deskundigheid. En wat ook zo fijn is, je behandelt mij zo dat het zo comfortabel mogelijk is. Ik ga nergens anders meer heen!

Liefs, E
Bosch en Duin
_________________________

Hallo Medical Beauty Clinic,
Hartelijk dank voor de snelle afspraak die ik nog kon krijgen! Ik ben vakantieproof! Zat er echt mee dat ik met die kraaienpootjes in de zon zou knijpen en dan lelijke witte strepen rond mijn ogen zou krijgen. Je prikte zonder blauwe plekken, ik kan nu met een gerust hart op vakantie. Over een paar maanden kom ik zeker bij je terug.

Met vriendelijke groet, B
Laren
__________________________
 
Hallo Sindy,

Heel erg bedankt voor je gratis consult. Ik was echt verrast over alle behandelmogelijkheden die jij te bieden hebt en rekening houdend met mijn budget hebben wij een heel mooi plan gemaakt en weet ik precies waar ik aan toe ben. Ik kijk uit naar de volgende behandeling!

Groetjes, G
Soesterberg

_______________________

Beste Sindy,

Ik vind het echt geweldig hoe jij mijn gezicht fris en jeugdig houdt zonder dat iemand vermoedt dat ik iets heb laten doen. Dank trouwens voor het huidadvies dat je mij ook gegeven hebt: gisteren voor het eerst de creme gebruikt, heerlijk zachte creme die bijna smelt op je huid. Dank!

Groetjes, A
Baarn
_______________________

Hallo Sindy,

Heel erg bedankt voor al je tijd en zorg voor mij afgelopen donderdag. Het was voor mij toch ook wel goed dat ook mijn vriendin mee was. (steun van een vriendin is soms onmisbaar!). Het voelde heel vertrouwd om mijn verhaal en wens bij jou neer te leggen en samen te kijken welke opties ik heb. De frons tussen mijn wenkbrauwen is al minder diep en vanmorgen toen ik wakker werd had ik voor het eerst geen hoofdpijn meer achter mijn linkeroog, heerlijk!.

Groetjes, K
Amerfoort

Sindy Plinsinga