Medical Beauty Clinic

Cosmetische kliniek voor natuurlijke schoonheid

  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
U bevindt zich hier: Behandelingen Ultherapie

Ultherapie

Wat is Ultherapie

Ultherapie is een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling op basis van ultrageluid.
Het maakt gebruik van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.

Hoe werkt Ultherapie

Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelend arts kan bepalen waar de energie nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een lage hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid. Dit alles zonder de oppervlakkige huid te beschadigen.

Wie is een goede kandidaat voor Ultherapie

Een kandidaat voor een Ultherapie behandeling is iemand met een huid die , wanneer hij ontspannen is, er niet zo stevig meer uitziet en vaak ook slap aanvoelt.
Een verslapte kaaklijn en halscontour, maar ook laaghangende wenkbrauwen en afhangende oogleden zijn vaak eerste tekenen van een verouderde huid.

Wat kunt u verwachten na de behandeling

U kunt meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen maar die zal binnen enkele uren verdwijnen. Ook kunt u enkele dagen een beurs gevoel hebben in het behandelde gebied.
Met 1 behandeling is het proces op gang gebracht waarna het optimale resultaat na 3 tot 4 maanden zichtbaar zal zijn.

Is Ultherapie veilig?

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar gebruikt en klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze laatste toepassing aangetoond.