Medical Beauty Clinic

Cosmetische kliniek voor natuurlijke schoonheid

  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
U bevindt zich hier: Behandelingen Spataderbehandelingen

Spataderbehandelingen

SpataderbehandelingEen spataderbehandeling is afhankelijk van de diagnose die door de arts is vastgesteld. Indien er sprake is van cosmetisch ontsierende spataderen/berkentakjes kan sclerocompressietherapie een goede behandel mogenlijkheid zijn. Om te weten of uw spataderen voor deze relatief laagdrempelige behandeling in aanmerking komen kunt u een afpraak maken voor een intake bij dokter Sindy Plinsinga.

Sclerocompressie therapie staat ook wel bekend als het 'wegspuiten' van spataderen. Deze methode is geschikt voor kleine en middelgrote spataderen. De ingreep is simpel en weinig belastend.

Behandeling
Met een klein naaldje worden de spataderen aangeprikt en wordt er een vloeistof (Aethoxysclerol) ingespoten. Hierdoor wordt de vaatwand kleverig van binnen. Na dit inspuiten krijgt u wattenbollen op de behandelde plekken en daaroverheen een moderne steunkous (in de kleur die u wenst) om extra druk uit te oefenen. De wattenbollen verwijdert u na 3 dagen, de kousen draagt u maximaal 2 weken, waarvan de 2de week alleen overdag.