Medical Beauty Clinic

Cosmetische kliniek voor natuurlijke schoonheid

 • Natuurlijke schoonheid
 • Natuurlijke schoonheid
 • Natuurlijke schoonheid

Peel2Glow

PURIFYER & SKIN BLOOM

Exfolieert, voedt en herstelt de natuurlijke glans van de huid.

 

Peel2Glow bestaat uit producten voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, te voeden en te laten stralen. Peel2Glow is een ‘duoproduct’, bestaande uit twee ampullen: een ‘peel’ en een ‘glow’. De ampullen bevatten serums in een hogere concentratie en sterkere samenstelling ingrediënten dan andere verkrijgbare serums. Uniek aan Peel2Glow is de combinatie van het eerst openen van de huid met Peel, waardoor het hooggeconcentreerde serum Glow goed door de huid kan worden opgenomen.

Peel2GLow is makkelijk aan te brengen en geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, inclusief zeer gevoelige huid en acne-gevoelige huid.

De verpakking is sierlijk en leuk om cadeau te geven.

Peel2Glow is een echte oppepper voor de huid! Voor een duurzaam resultaat is het advies de Peel2Glow iedere 2-3 weken te gebruiken.

 

Inhoud en producteigenschappen

Peel

Een op zuren gebaseerde exfoliatievloeistof die dode huidcellen verwijdert en de penetratiegraad van de actieve ingrediënten uit de andere ampul aanzienlijk verhoogt.

Purifyer Peel bevat o.a. glycolzuur en amandelzuur.

 • Glycolzuur is een alfahydroxyzuur (AHA), verkregen uit suikerriet. Door de kleine molecuulgrootte kan glycolzuur makkelijk de huid penetreren. Het verbreekt de celverbindingen van het stratum corneum, wat resulteert in loslating.
 • Amandelzuur is een aromatisch alfahydroxyzuur (AHA) verkregen uit amandelen. Het grotere molecuul gaat langzamer en voorzichtiger door de huid waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. Amandelzuur versnelt het biologisch proces van vervelling en is bijzonder geschikt voor acnegevoelige huid.

Glow

Dit serum bevat een evenwichtige concentratie van een groot aantal actieve ingrediënten die zich op de aanpak van specifieke huidcondities richten.

Het herstelt bovendien de natuurlijke glans van de huid en verzacht ongewenste fijne lijntjes en rimpeltjes, waardoor de huid weer een gezonde, heldere en stralende teint krijgt!

 • Propylene glycol is vochtinbrengend en verhoogt de elasticiteit van de huid. Hier ontstaat een minder droge en meer soepele huid, wat vooral prettig is voor de ouder wordende huid.
 • Glycerine herstelt de vochtbalans en houdt het vocht in de huid vast, waarmee het de strijd met droogheid van de huid aangaat. Glycerine verbetert ook de huidelasticiteit.
 • Vitamine C heeft hoge antioxidante eigenschappen en een whitening effect door het deoxideren van geoxideerd melanine, het afremmen van het tyrosinase-effect en daarmee het voorkomen van melaninesynthese en het afzwakken van de tyrosinase-activiteit (door samenwerking met co-enzym Cu2+). Vitamine C heeft ook een hoge effectiviteit in lipofiele en hydrofiele antioxidanten en kan het ontstaan van oxidatie verminderen door eliminatie van vrije radicalen en het afremmen van cosmetische achteruitgang.
 • Vitamine A werkt als een antioxidant om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en de daaruit voortvloeiende tekenen van huidveroudering.
 • Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine met krachtige antioxidanteigenschappen waarvan wordt aangenomen dat het een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Het antioxidante vermogen van vitamine E is bovendien belangrijk om de huid te beschermen tegen de gevolgen van blootstelling aan de zon.
 • Tocopheryl acetate is een belangrijke in vet oplosbare antioxidant. Het remt de productie van prostaglandines af.
Benieuwd naar Peel2Glow? Maak direct een afspraak of neem contact op.