Medical Beauty Clinic

Cosmetische kliniek voor natuurlijke schoonheid

  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
  • Natuurlijke schoonheid
U bevindt zich hier: Behandelingen Injectables

Injectables

Botox®/ Azzalure®/ Bocouture®: (Botuline toxine A)

Botuline toxine wordt al jaren toegepast in de neurologie, oogheelkunde, urologie en KNO geneeskunde.  Het zorg ervoor dat de spier zich niet meer kan samentrekken, waardoor deze ontspant. Hierdoor verdwijnt de ongewenste gezichtsuitdrukking en zullen de rimpels, bij regelmatig gebruik van botuline toxine geleidelijk vervagen. Het effect op de spier is tijdelijk, gemiddeld houdt dit zo'n 3-5 maanden aan.

Lokaties waar botox voornamelijk wordt gebruikt zijn het voorhoofd, de frons en kraaienpootjes, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de kin, mondhoeken, halslijn of de bunnylines op de neus te behandelen.

Overige toepassingen van Botox®

Wij gebruiken ook Botox ® tegen tandenknarsen of kaakklemmen, overmatige transpiratie in het okselgebied/handen (hyperhidrose) en migraine.


Fillers

Medical Beauty Clinic maakt alleen gebruik van tijdelijke fillers van lichaamseigen materiaal die afbreekbaar zijn. Er worden dus geen permanente fillers of lichaamsvreemde materialen gebruikt.

Hyaluronzuur fillers (Restylane®/Emevel®/ Glytone®/Juvederm®/Perfectha®/Stylage®)

Een hyaluronzuur filler is een gel waarmee lijntjes en plooien in het gezicht worden verminderd doordat het lokaal onder de huid wordt ingespoten. Ook worden hyaluronzuur fillers gebruikt om volume terug te brengen in het gezicht om de gezichtscontouren te verbeteren. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en zorgt voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Hyarulonzuur wordt ook gebruikt als skynbooster om uw huid geleidelijk aan te hydrateren met een natuurlijk en stralend resultaat.

Radiesse®

Radiesse® is een niet permanente filler en collageen stimulator. De calciumhydroxylapatiet deeltjes (CaHa) zijn opgelost in een gel. De calciumhydroxylapatiet- en fosfaatdeeltjes komen van nature in het lichaam van de mens voor. De gel rondom de CaHa deeltjes lost in de loop van 3 maanden op. De vulling van de gel wordt in die 3 maanden vervangen door uw eigen collageen. Het cosmetisch resultaat is ook afhankelijk van uw eigen collageen productie en houdt tussen de 9 en 18 maanden aan.

Radiesse® behandelingen zijn geschikt voor het vullen van diepe rimpels, het verfraaien van contouren en het herstellen het volume in het gelaat. 

Sculptra®

Sculptra® geeft meer huidvolume en minder rimpels door de stimulatie van eigen collageen door middel van polymelkzuur. Sculptra® is een polymelkzuur verpakt in hydrogel en is volledig biologisch afbreekbaar. Polymelkzuur wordt al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt in zogenaamde oplosbare hechtingen. Melkzuur is een stof die door het lichaam normaal ook geproduceerd wordt en die via de normale stofwisseling wordt afgevoerd. Het stimuleert de vorming van het eigen collageen (de grondstof voor bindweefsel) in de huid. Sculptra® stimuleert uw eigen cellen in de huid om meer collageen te produceren. Uw lichaam maakt zelf dus weer extra bindweefsel aan, hierdoor wordt de huid steviger, voller en elastischer.

Direct na de behandeling is het volumeherstellende effect van Sculptra® zichtbaar. Na twee weken neemt dat zichtbare effect tijdelijk af, dan verspreidt het polymelkzuur zich in de huid waarna het nieuwe collageen zich gaat vormen. Het duurt gemiddeld drie tot zes maanden voordat het uiteindelijke resultaat van Sculptra® zichtbaar is.